Meny

Personvernerklæring

Byggmesterforbundet Region Vest og Byggmestrenes Servicekontor AS.
Denne personvernerklæringen gjelder for opplysninger som registreres og lagres når du besøker www.byggmesterforbundet.no, samt innloggingsside for medlemmer.

Byggmesterforbundet Region Vest og Byggmestrenes Servicekontor AS er behandlingsansvarlig for alle registrerte opplysninger.


Hvilke opplysninger samles inn?

Når du besøker nettsiden vår lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din, ved hjelp av informasjonskapsler ("cookies"). Dataene kan inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider og hvilken nettleser du bruker. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men kun informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.


Ved innlogging til medlemssidene bruker vi en informasjonskapsel for å autentisere brukere som logger seg inn.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

- Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
- Gi deg relevant og tilpasset innhold
- Analysere trafikken på nettsidene (ved hjelp av Google Analytics)
- Autentisere brukere som logger seg inn
Hvem deler vi opplysningene med?


Både Byggmesterforbundet Region Vest, Byggmestrenes Servicekontor AS og våre underleverandører, - nettsideleverandør ispirix og analyseverktøyet Google Analytics, lagrer data lokalt på din enhet. Som databehandlere og underleverandører av tjenester til Byggmesterforbundet Region Vest og Byggmestrenes Servicekontor AS har ikke disse anledning til å bruke dataene til annet enn å levere de tjenestene Byggmesterforbundet Region Vest og Byggmestrenes Servicekontor AS har bestilt.


Kontaktinformasjon

 Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller lagring av opplysninger, kan du sende forespørsel til post@byggmesterservice.no. For mer informasjon om hvordan Google Analytics behandler persondata Les her. For mer informasjon om hvordan ispirix behandler persondata send forespørsel til webpartner@ispirix.no.