INTERVJU MED MEDLEM 1

Sparer mye penger...

Bånn gass i Best Bygg
Publisert 10. desember 2009

Daglig leder Kristian Solheim forteller at det som vanlig er et høyt tempo i mesterbedriften Best Bygg, og at stadig nye prosjekter skal løses. Solheim tok mesterbrevet i 1996 og startet Best Bygg i 2006. 

- Vi benytter oss ofte av tjenestene til Byggmesterforbundet region vest og Opplæringskontoret, sier Kristian Solheim i en kommentar til Byggmesterservice.no. Og gjennom byggmesterforbundet fikk jeg en vesentlig bedre forsikring enn jeg hadde fra før. Kristian Solheim er også godt fornøyd med rådgivningstjenestene som Byggmesterforbundet region vest tilbyr. Som byggmester er det trygt å et forbund i ryggen som kan gi råd i økonomiske og juridiske problemstillinger.

Best Bygg har for tiden to lærlinger, og Solheim berømmer opplæringskontoret for god oppfølging av lærlingene. Vi sparer mye papirarbeid gjennom å benytte oss av opplæringskontoret. Dessuten har jo lauget mange interessante kurs, og vi utdannet nettopp en Byggeleder gjennom kurs tilbudet.

Både Byggmesterforbundet region vest og Opplæringskontoret er imøtekommende og behjelpelige dersom det skulle oppstå en situasjon hvor vi behøver assistanse.

Funkishus på Kolltveit oppført 2006/2007. Dette var et byggefelt med ca 17 boliger, hvor av Best Bygg stod for 9 av dem.

Mesterbedrift
Best bygg er en mesterbedrift
 

1st Color:
2nd Color:
3rd Color:
4th Color:
5th Color:
6th Color:
Skin Width: BoxedStretched
Background Pattern:
Megamenu Columns:
Search Option: CloseOpen
Administrator Only!
"Get CSS" is disabled on demo site.